Esiintyjät

Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen
klo 11.30

Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen
 

Petri Virolainen toimii Ystävyyden suurlähettiläänä vierailemalla vammaisille henkilöille tarkoitetuissa hoiva- ja asumisyksiköissä. Petri itse kuuluu autismin kirjoon ja haluaa auttaa ihmisiä olemalla heidän ystävänsä sekä olemaan tukena, jotta kukaan ei jäisi yksin. Petri onkin ollut mukana mm. Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeessa, joka oli Kehitysvammaisten Palvelusäätiön, Autismisäätion ja Sexpo-säätiön yhteinen kehittämishanke sekä mukana kouluttamassa uusia ystävyyden lähettiläitä. Petrin suurin tavoite on levittää ystävyyden ilosanomaa ja taistella yksinäisyyttä vastaan. 

 

 

 

 

 

 


 

Tietoisku uniapneasta, erikoislääkäri Miikka Peltomaa
klo 12.00

Erikoislääkäri Miikka Peltomaa
 

Miikka Peltomaa on lääketieteen ja kirurgian tohtori, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri. Hän on syntynyt ja opiskellun lääkäriksi Tampereella. Lääketieteen opinnot jatkuivat erikoistumisopinnoilla Helsingissä.

Peltomaan ammatillinen kiinnostus ja julkaisutoiminta on kohdistunut lääkärin etiikkaan, kehitysmaalääketieteeseen, Lymen borrelioosiin (väitöskirja 1999), neuro-otologiaan ja musiikkilääketieteeseen. Käytännön korvalääkärinä hänen erikoisalueitaan ovat olleet lasten sairaudet, kuulon kuntoutus, tinnitus, uniapneatauti ja muusikoiden terveyskysymykset. Peltomaalla oli Järvenpäässä vuosina 2006-2018 oma Korvalääkärikeskus Aino, josta yhteistyössä Coronarian kanssa käynnistyi valtakunnallinen Coronaria Uniklinikka, jonka vastuulääkärinä hän toimii.

Käytännön uni- ja korvalääkärin työnsä ohessa Peltomaa johtaa Helsingin Musiikkitalossa moniammatillista Muusikko-poliklinikkaa, opettaa terveysaineita Sibelius-Akatemiassa ja toimii korva-, nenä- ja kurkkutautiopin dosenttina Helsingin yliopistossa.

 

 


 

Positiivisuuden voima - Kokemuspuhujana Heidi Foxell
klo 13.00

Heidi Foxell
 

Heidi Foxell on tullut tunnetuksi Hyvinkään ampumisesta 2012 ja hänen sinnikkyys, taistelutahto ja sisukkuus on ollut avaimia selviytymiseen. Hän on taistellut viimeiset 10 vuotta elämästään ja Heidi onkin esimerkki siitä, miten positiivisuus auttaa jaksamaan vaikeuksien yli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MC Cepari aka Mika Leminen
klo 14.30

MC Cepari
 

MC Cepari (oikealta nimeltään Mika Leminen) on tuusulalainen CP-vammainen lauluntekijä ja räppäri. Tyyli on melodista punchlineräppiä, eli lauluntapaista ja iskevää vitsiräppiä. MC Ceparin biiseissä on sanomaa, sanaleikkejä ja tarttuvia kertosäkeitä. Laulut kertovat vammaisuudesta, yhteiskunnasta ja muista aiheista ärhäkästi ja energisesti.

Tämä keikka tulee olemaan erityinen, koska tämä on viimeinen keikka MC Cepari-artistinimellä, koska Mika jatkaa omaa musiikkiaan jatkossa räppibändissä Cepan Maailma. Keikalla on mukana DJ:nä Arto Leinonen ja tuplaaja Peter Westerlund.