Oheisohjelma

JärjestäjäLuokkaOhjelma
Keski-Uudenmaan Kuulo ry102Kuuloseula (maksullinen 5€)
Apuajoneuvo104Apuajoneuvo yrityksen sekä heidän tuotteiden esittelyä
Osallistava Taikalattia ja Taikaseinä103Esteetöntä pelaamista ja tutustumista taikalattian sekä -seinän käyttämiseen
Keudan kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat106Temppu- ja tasapainorata
Keudan kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat109Askartelua, värittämistä ja muuta pientä puuhaa perheen pienemmille
Terveysmittauspiste112Verenpaineen ja -sokerin mittaus sekä häkämittaus
Keuda Hius118/119Pikakampauksia ja muita kampaamopalveluita
Keuda Kauneus121/122Kauneudenhoitopalveluja

 

Keski-Uudenmaan Kuulo ry:n kuuloseula

Keski-Uudenmaan Kuulo ry toteuttaa Vammaismessuilla maksullisia kuuloseuloja. Jos sinusta tuntuu, että kuulosi on heikentynyt tai haluat tietää, kuinka tarkka kuulosi on, niin tule testaamaan oman kuulosi rajat vain 5 euron hinnalla.

 

Apuajoneuvo

Tule tutustumaan Järvenpääläiseen Kuusiluoto Oy:n apuajoneuvotuotteisiin. Kuusiluoto myy, vuokraa ja huoltaa kolme- ja nelipyöräisiä apuajoneuvoja sekä sähköpyörätuoleja. Yritykseltä voi myös ostaa apuajoneuvoihin tarvittavia varaosia sekä muita tarvikkeita.

 

Osallistava Taikalattia ja -seinä

Aistikanava tuo messuille nähtäville ja koettavaksi esteettömiä, interaktiivisia ja moniaistisia ratkaisuitaan.

Taikalattia ja Taikaseinä mahdollistavat innostavien elämysten luomisen nykytekniikan keinoin myös erityisryhmille niin, että jokainen voi kokea onnistumista ja vuorovaikutusta ympäristönsä kanssa.

Magic Carpet™ -Taikalattia on palkittu interaktiivinen projektiojärjestelmä, jolla voit heijastaa liikkeeseen reagoivat pelit ja aktiviteetit lattialle, pöydälle tai esimerkiksi pyörätuolin pöytälevylle. Taikalattiaa voidaan käyttää esteettömään oppimiseen, kuntoutukseen ja aktivointiin.

Magic Mirror™ -Taikaseinä auttaa kehittämään vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja luovan ja moniaistisen pelaamisen keinoin. Ohjelmisto mahdollistaa useamman saman aikaisen pelaajan käyttää koko kehoaan vuorovaikutukseen pelissä. Pelin ohjaamiseen on mahdollista käyttää myös katsetta, puhetta, kytkimiä, kosketusta, peliohjaimia sekä hiirtä ja näppäimistöä.

Tervetuloa tutustumaan Aistikanavan Taikamaailmaan luokassa 103!

 

Keudan kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat

Keudan kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat toteuttavat Vammaismessuilla perheen nuoremmille suunnattua ohjelmaa. Luokassa 106 voi kokeilla kuinka hyvin pysyy pystyssä temppu ja tasapainoradalla sekä luokassa 109 voi taiteilla askartelun ja värittämisen merkeissä.

 

Terveysmittauspiste

Terveysmittauspisteessä voit päästä mittauttamaan verenpaineesi ja verensokerisi Keudan terveysalan opiskelijoiden toimesta sekä testata kuinka korkeat häkäpitoisuudet uloshengittämisilmassasi on, häkämittauksen avulla.

 


 

Tule tutustumaan Keudan opiskelijoiden kauneudenhoito- ja kampaamopalveluihin Vammaismessujen aikana!

 

Keudan Hiuksen opiskelijat toteuttavat Vammaismessujen aikana erilaisia pikakampauksia, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä hiustenpesua ja hoitoja. Voit myös varata kampaamosta aikoja itsellesi sopivammalle ajankohdalle messujen aikana, jolloin saat -10% alennusta valitsemastasi kampaamopalvelusta!

Voit tulla myös Keuda Kauneuteen nauttimaan kauneudenhoitoalan opiskelijoiden kosteuttavasta käsihoidosta, jota jokainen kuivista käsistä kärsivä janoaa. Rentouttava käsihieronta saa veren kiertämään ja sormet vetreytymään!

Keuda Kauneus messutarjous
Keuda Hius messuhinnasto